Angående Chadie´s tankar om kommentarer på bloggar..

Bloggar behöver inte ha en kommentarsfunktion för att vara en blogg! Detta vill dock Chadie som tar upp kamp mot Norberg, Erixon och de andra som inte har en kommentarsfunktion på sin blogg. Varför måste man ha det? För oss småbloggare med inte särskilt många besökare är det både kul och viktigt att kommunicera med läsarna, det håller jag med om. Men inte ska bloggare med så många besök som Norberg och Erixon behöva en kommentarsfunktion? De får nog tillräckligt med mail ändå ska du se, med en kommentarsfunktion skulle de nog få fler kommentarer än både Manolo och Piratbyrån. Bloggar behöver inte ha en kommentarsfunktion för att vara bra. Linda Skugge har inte heller någon kommentarsfunktion. Samband mellan att ha många besökare och inte kommentarsfunktion?

Annons

6 reaktioner till “Angående Chadie´s tankar om kommentarer på bloggar..

 1. Nej, jag säger inte att en blogg måste ha kommentarer vare sig för att vara bra eller besökt.
  Du tar ju upp några exempel på att det inte är så.
  Jag ville bara att just dessa tre skulle öppna upp för kommentarer för att de har viktiga positioner inom nyliberala alternativt borgerliga bloggosfären. Och bara nu inför valet, för att visa att det är valrörelse och intressant med kommunikation istället för envägspropaganda.
  Jag har inte gått in i den urgamla diskussionen om vad som är en blogg eller inte.
  Vore trevligt att få inlägg som diskuterar just det jag sagt, istället för att dra några felaktiga slutsatser.
  Att inte alla håller med mig är en sak, men jag uppskattar betydligt mer mothugg från de som läst vad jag skrivit.
  Jag har också fått svar från Johan N – och har förståelse för hans ställningstagande, även om jag skulle önska att han omprövade det.

 2. Japp, såg att Norberg skrivit om det.. Skickade faktiskt ett mail till honom också. Förstår din tankegång, men envägskommunikation vill jag väl inte riktigt kalla det..

 3. Japp, visst kan man kommentera på piratbyrån! Det står ju även i texten.. Det står att om Norberg, Erixon och de andra skulle ha en kommentarsfunktion så skulle de få än fler kommentarer än både Piratbyrån och Manolo (två bloggar som nästan alltid får väldigt många kommentarer)…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s