L´Oreal köper Body Shop

Researcher meddelar att L´Oreal har köpt Body Shop för 8,8 miljarder. Oerhört synd tycker jag med tanke på att Body Shop har ett riktigt bra rykte, medan dess nya ägare inte direkt intresserat sig för etisk makeup och liknande. Manolo har rapporterat om det;

Som brukligt är köper stora bjässar upp mindre. Vi har ju sett det hända i branschen förut…hrm. Franska L’Oréal har lagt vantarna på rumsrena Body Shop. De båda har kanske inte fullt ut samma etiska rykte om sig, men föga oväntat är båda parter mycket nöjda med affären.

Motsvarande 8,8 miljarder kronor får L’Oréal betala för de 2000 butikerna världen över.

Jag kan bara säga att det är synd. Men sånt är livet, ni vet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s