Jag & Twingly @ Almedalsveckan 2011


TEDxAlmedalen

Almedalsveckan imponerade förra året. Trevligt festande på Donners blandades med rosémingel, intressanta seminarier och roliga PR-utspel. Samt, förstås, ett sjuhelsikes härligt TEDxAlmedalen! I år kommer det bli ännu bättre, trots att det säkerligen kommer bubbla lite mindre om politik än under förra årets valårshysteri. Visst ses vi där?

Precis som förra året har vi på Twingly massa skoj inplanerat under veckan (även om mycket också kommer ske spontant). Här är en liten sammanställning:

  • Förra årets supersuccé TEDxAlmedalen återkommer även i år! Vi och Greatness har jobbat hårt med att fixa de bästa talarna, den mysigaste inramningen och softaste stämningen till Almedalens mest inspirerande event. Missa inte! Jag och bästa Joanna Sundström kommer vara konferencierer i vanlig ordning (med Sofie Bachrach som bästa roddare, och räddare). Björn, Robin och Petter sänder live även i år så ni som inte kan ta er dit – kolla TEDxAlmedalen.se den 7e juli!
  • Förra året gjorde jag ett inhopp för att prata omvärldsbevakning i JMW:s ”Sociala medie-akuten” tillsammans med Brit Stakston, Joakim Jardenberg och Göran Adlén (snyggt roddat av Björn Falkevik). I år är det tunga social media-fokuset borta och istället kommer talkshowen kallas ”God Morgon Almedalen”. Och i år kommer jag vara ännu mer närvarande genom att presentera och analysera siffror från de sociala medierna (aka Twingly) kring vad som är de hetaste snackisarna på nätet i varje sädning.  Inga sovmorgnar för mig i år, helt enkelt 🙂
  • Jag kommer även vara med i Almegas, Bloggplats H12:s och Politometerns paneldebatt om ”Opinionsbildningens nya infrastruktur” tillsammans med Martina Lind, Brit Stakston, Jonas Morian och moderator Joakim Jardenberg.
  • Tweetup på ”Twinglybåten”! Vi kommer (förhoppningsvis) ha en segelbåt med Twinglyflagg i Visby Hamn under veckan där vi bland annat tänkte ha en liten Tweetup och skönt häng med trevliga människor. Kom gärna förbi och hälsa!
  • Hotel Stelor, Twinglys favorithotell. Vår kära ex-CTO och Twinglys styrelseordförande Björn Milton har tillsammans med hans fru Karin startat ett supermysigt hotell en bit utanför Visby. Där kommer vi såklart försöka hinna hänga lite också (samt sova ett par timmar då och då). Åk gärna dit och testa att bo, äta eller fika. Ni kommer inte bli besvikna!
  • Tillsammans med Bloggplats H12, Politometern och Makthavare.se utser vi Årets Almedalsbloggare! På fredagen kommer det vara fin prisutdelning på Bloggplats H12.
Jag, Martin, Niclas Heurlin och Niclas Wiström kommer representera Twingly under veckan (jag hela veckan, de andra mer till och från). Säg hej, hör av er om ni vill ha med oss på nåt skoj (mingel ❤) eller om ni har några idéer. Ses där!

2 reaktioner till “Jag & Twingly @ Almedalsveckan 2011

Lämna en kommentar