Så rätt!

Att Ola åkte ut ur Idol igårkväll var så himla rätt! Han sjöng faktiskt sämst, även om alla återstående känns väldigt duktiga. I år har jag dock inte orkat följa idol särskilt mycket. Sammanlagt har jag väl tittat på det i 1,5 h. Då förstår ni.. Även om Idol inte är världens bästa program så är det sevärt, men glöm dock inte vad det finns för alternativ. Man får ju inte missa Doobido på svt1 med Lasse Kronér! Det är suveränt om något, och alltid kul. Så på fredagarna blir tv-kvällen:

 Först: That 70´s show sedan: Doobido och sedan: Idol  och sist: Hey Baberiba

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s