Bloggar.se -nja…

Alla borde vi vara tacksamma mot Johan som ligger bakom tjänsterna nyligen.se, intressant.se och knuff.se. De är superdupertjänster som vi alla är oerhört glada för att de finns här. Men nu har han lanserat en ny tjänst, bloggar.se där alla som vill vara med där länkar (i det inlägget) till relaterade ord. Som i förra inlägget.. Visst är det en tjänst som säkert en del gillar! Men inte jag.. För mig känns det väldigt dumt att behöva pinga på det sättet. Han får många besökare och det är bara releterade inlägg, visst. Men aldrig att jag kommer att orka göra sådana där länkar på varje inlägg. Så många besökare generar det inte.. N

ej, även i fortsättningen kommer jag endast att pinga nyligen, intressant (oftast) och pingomatic

Annons

6 reaktioner till “Bloggar.se -nja…

  1. Samtidigt är det innovativt. I ärlighetens namn har jag tänkt på samma sätt som du, men om inte folk är intresserade så är det inte mycket att göra åt. Jag är oxo för lat, i alla fall i nuläget. Men jag har sett att de som hängt på får en massa kul länkar till likartade ämnen och självklart drar det extra besökare. Jag kommer troligen att hänga på för att testa.

  2. Självklart kommer jag att testa lite mer. Men så många fler besökare lär det ju inte generera.. Kanske nu i början, när alla testar bloggar.se.. Men inte sen, tror jag iallafall..

  3. Jag har använt bloggar.se i ett par inlägg, och jag tycker inte att det är speciellt bökigt eller svårt. Lägg den lilla bookmarklet:en (ehhh) som ett bokmärke så är man alltid bara ett klick från att kategorisera sitt inlägg.

  4. Pinga? Räcker det inte med att man har ett feederflöde till knuff, och så lägger man bara in de nyckelord man vill ha. Lätt som en plätt med firefox.

    Det enda jag kan klaga på är att jag ”måste” lägga in en target=blank-drapa för att det skall bli perfekt.

  5. Innovativt? Säkert. Det är ju snott direkt från Technorati som har kört det rätt länge.

    De flesta svenska webbtjänster är bara rätt av kopierade av amerikanska förlagor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s