Grymma datorer

iCom är en liten rolig sak. Det är nämligen en dator som en kille (med viss hjälp från sin pappa) har snickrat ihop och gjort så lik en iMac det nästan kan bli. Riktigt snygg och grym, en dator man verkligen skulle vilja ha. Innehållet är inte direkt likvärdigt med en iMac med duger och med de förutsättningar han hade är den grym!.. Här finns hela projektet, från start till mål..

En annan rolig och fantasirik dator är även den ett hemmabygge. En vanlig ikea-hylla, fast tom har han fyllt med datordelarna och hyllan sitter snyggt upphängd bredvid skrivbordet och används som en vanlig hylla. Riktigt snyggt gjort.

Det kanske blir att försöka sig på ett hemmabygge snart.. Om jag får råd i alla fall. Vilket inte lär hända. Men ändå!

Annons

5 reaktioner till “Grymma datorer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s