Google News ur beta-stadiet..

Nu har Google News gått ur Beta-stadiet och blivit officiellt lanserat. Detta skriver Google blog idag (eller igår, hur man nu ser det..). De skriver att de tagit sig an all kritik som kommit från användare och utvecklare och försökt att göra den så anpassbar och bra som möjligt. Min engelska är inte den bästa, så ha lite överseende med det ;)..

Here’s how it works: You can sign up for Personalized Search to view and manage your history of news searches and the articles you’ve read. When you’re signed in to your Google Account, you’ll receive recommended news stories based on the previous stories you’ve read. These recommendations will be highlighted just below the top news stories on the page, in a clearly marked section.

Detta är lite intressant. Google har länge haft en förkärlek till att ha historia från användare, de säger promt att de aldrig har tänkt använda den men möjligheten finns ju alltid.. Som exempel har de först nu en ta-bort-funktion i Gmail, innan har man inte kunnat radera mailen. Detta skriver idg.se. Själv har jag över 300 mail i skräppostmappen. Kanske bra att ha en ta bort funktion även där?

Annons

En reaktion till “Google News ur beta-stadiet..

  1. Pingback: consumer credit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s