European Pirate Summit

För snart två år sedan skrev Michael Arrington en numera klassisk bloggpost med rubriken ”Are You A Pirate?”, om entreprenörskap. Något som inspirerade några tyskar så till den grad att de startade konferensen European Pirate Summit, som blev idelt hyllad förra året.

Och i år ska jag dit. Bland annat för att lyssna på Andreas Ehn från Wrapp, Robin Wauters från The Next Web och Saul Klein från Index Ventures. Mest åker jag dock dit för att träffa europas pirater, förstås!

Konferensen är invite only, men ansökan är inte stängd. Fyll i rabattkoden ”TwinglyEPS12” i ”Your message”-fältet när du ansöker till eventet och du får 20% rabatt. Har du ett startup och vill pitcha finns fortfarande möjligheten även för det.

Ska du till Köln och pirata med mig, hojta! Annars kanske vi ses på Media Evolution i Malmö?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s