ShapeUp Club gör tre drömvärvningar

Jag nämner ofta ShapeUp Club som en doldis i startupsverige, men nyligen fick de välförtjänt pryda omslaget till Veckans Affärer. Med 10 000 nya installs per dag, 450k aktiva användare per månad och totalt över 4 miljoner nedladdningar är de en av de största appsuccérna från Sverige. Och det utan extern finansiering. All cred till grundarna Martin och Tove!

Nu har de gjort tre drömrekryteringar på kort tid. Först fick de in Nicolas Grasset som CTO, som tidigare grundade numera nedlagda Tripl. Och idag blev det officiellt att Henrik Torstensson slutar på Spotify och blir VD för ShapeUp Club. Dessutom får de in Marcus Gners som vice VD, som tidigare var på Stardoll. Både Henrik och Marcus har varit inblandade i bolaget som advisors sedan tidigare.

Spännande tider framåt för ShapeUp Club alltså. Ska bli kul att se vart det bär!

Annons

4 reaktioner till “ShapeUp Club gör tre drömvärvningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s