PSP-bloggande och spamattacker..

Jag tycker att det verligen är tråkigt att Walentine.com och de andra sajterna som gjort prästförtrycksupproret blivit spammade. I sakfrågan vill jag vara neutral, även om jag är kristen och medlem i Svenska Kyrkan vet jag inte riktigt om vad jag tycker om homoäktenskap. En sak vet jag däremot. Om man inte gillar deras upprop ska man inte för det spamma dem. Vanligt internetspam kan man inte göra mycket åt. Men när någon gör som de gör mot Walentine är det fel…

Rick, han som är en av grundarna till Lunarstorm har testat att psp-blogga (via uppkopplat) . Kul grej men totalt onödigt egentligen. Hans första test av PSP visade i alla fall på en bra maskin. Han skriver: ”Min forsta reflektion, sa har efter en timmas testande, ar att bildkvaliteten pa skarm och videofilmer, ar riktigt outstanding.”. Personligen skulle jag nog istället köpa Nintendo DS. Men man vet aldrig.. Nu finns både PSP och Nintendo DS. Frågan är när Microsoft gör en liknande spelmaskin, för det lär de väl göra. XBOX mini, snart i en butik nära dig..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s