XBOX-blogg

Från gänget bakom prylmagasinet M3 har det nu startats en blogg om enbart XBOX –xboxfans.se. En kul idé tycker jag! Bloggar med riktiga journalister bakom blir ofta väldigt välskrivna, så på det sättet är ju bloggen jättebra. Men samtidigt känns det också som om man kommit till en sida där de nästan endast vill tjäna pengar. Mycket annonser är det och de tar mycket plats. Annars är designen väldigt bra enligt mig och texterna är både roliga och intressanta. Det här känns som en seriös blogg-satsning av IDG som verkligen har möjlighet att lyckas! För de XBOX-tokiga personerna är det ett måste, speciellt om man tänkt skaffa en XBOX 360. Bloggen inriktar sig mestadels på 360-konsollen nämligen…

Annons

8 reaktioner till “XBOX-blogg

 1. RS: Inte vad jag vet. Har ju inte helt oväntat blivit så att XBOX har fått mer uppmärksamhet och bättre lovord. Men det är möjligt att det finns.. Mårten: bloggen är långtifrån bäst. Men ett bra initiativ från IDG är den absolut. Din blogg verkar också bra! Men ett tips är att hålla dig borta från Sprays bloggtjänst…

 2. Heej!

  jag har tänkt att sälja mitt xbox 360+Kung Fu Panda+Lego Indiana Jones
  eftersom jag behöver pengarna. Xboxet är 1 år gammalt ungefär, inga skador
  alls på de.Superfint skick och fungerar perfekt.Har aldrig krånglat. Xboxet är
  inte chippat eller modifierat på något sätt, XBOX Live fungerar perfekt.
  Annars så kan jag ge er en adress där man kan flasha för 100 kr.Jag har alla
  tillbehören också om det behövs, tom kartongen;P

  Om ni är intresserade att göra en Deal så ring gärna mitt mobil
  nummer:0700683513 🙂

  Pris: 1499 kronor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s