Star Wars wiki

Via Musik från Centrifugenhittade jag en riktigt bra och intressant wiki. En wiki med innehåll endast om Star Wars, eller som de själva säger ”Welcome to the Wookieepedia, a Star Wars database that anyone can edit.” . Allt man vill veta om Star Wars (och även mycket av sånt man inte vill veta) finns på wikin. Många sidor är smockfulla med info, kolla bara in sidan om Luke så tror jag ni förstår… Om man dessutom letar efter en bra bild till något med Star Wars är det absolut bästa sidan. Alla figurer finns med bild och dessutom riktigt snygga!

Missa inte sidan om Yoda eller om Chewbacca.

Annons

3 reaktioner till “Star Wars wiki

  1. Wookieepedian är helskön. Jag fastnade totalt där häromdagen. Plötsligt hör jag en sur röst bakom mig som säger ”men läser du FORTFARANDE där??” och inser att det är min tjej som totalt har idiotförklarat mig 🙂

  2. Haha,,, jag så kan det gå. Riktigt så farligt blev det inte för mig, men nästa skolarbete tror jag bestämt kommer att ha någonting med Star Wars att göra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s