Stora laster Vodka..

Absolut Vodka är V&S AB största och mest inkomstbringande produkt. Den har tillverkats sedan 1979..

Produktionen 2005 är lika stor som under de första nio åren sammanlagt, konstaterar Krister Asplund, fabrikschef vid V & S Absolut Spirits i Åhus. För att klara den ökade efterfrågan investerar företaget 680 miljoner kronor i sina anläggningar i Åhus och Nöbbelöv.

Och det är mycket..

Produktionen av vodka i V & S Absolut Spirits anläggning i Åhus utanför Kristianstad slår rekord 2005. På torsdagen nådde tillverkningen hittills i år 81 miljoner liter.Det motsvarar nio miljoner nioliterslådor, som är det internationella måttet. Milstolpen markerades genom en specialdesignad låda med silvertext som sänds till en kund i USA.

Eftersom Pappa jobbat på Vin & Sprit som distriktschef vet jag att det är en riktigt stor produkt. Och de är otroligt måna om att behålla sin ledande roll på Vodkamarknaden. De lägger ner otroligt mycket pengar på promoting och reklam, även om vi inte ser det i tv mer än för blossaglöggen.. Kolla bara på några av deras hemsidor för sina vodkor:

Levelvodka.com

Absolut.com

Läs mer på di.se..

Annons

En reaktion till “Stora laster Vodka..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s