Datalagringslagen.. Sverige, ut ur EU!

De senaste dagarnas största IT-nyhet är utan tvekan den om EU-parlamentets beslut om datalagring. Artikeln på IDG kan ni hitta här.. Lagen är verkligen inte någon rolig sak. Fildelare, mail och allt som händer på internet ska lagras i en gigantisk databas som EU bestämmer om. ”Pappa bestämmer över dig” stämmer verkligen. Lite frihet vill vi ha! Det är sjukt att EU ska styra oss så mycket som de gör. När vi inte ens får bestämma hur mycket socker det får vara i sylt, för att det ska få kallas sylt, då har det gått för långt. Bajs EU! Läs mer om nya datalagringslagen här:

Copyriot

IDG

Missa inte heller IDG:s text med rubriken ”Datainspektionen säger nej till buggning av datorer” som är ännu ett exempel på att politikerna inte vet vad vi svenskar egentligen vill. Vi vill ha ett fritt internet, fritt från droger och idioter som Bodström mfl… Inte några idioter som styr med lagar och grejer som bara gynnar företagen. Vi svenskar borde ha en betydligt större röst i sådana sakfrågor. Det är inte företagen som är sverige, det är vi vanliga svenskar som är sverige.

Ett länktips från SVT.se

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s