Lite intressanta nyheter..

Halvera ska sälja för 30 miljoner kr” (Dagens Media). Jag tänkte bli partner med halvera via tradedoubler. Men nej tack! Så bra verkar det faktiskt inte vara och deras design.. Den är långt ifrån perfekt.

SVT drar in över 28 miljoner på årets OS, VM och EM” (Dagens Media). Och mer ska det bli. All sponsorförsäljning ska läggas på ett externt bolag.

Kommer Vista att få fler att switcha” (MacWorld). Windows vista ska bli den största uppdateringen av Windows någonsin. Det är en stor satsning, och de räknar med att många kommer att använda operativsystemet. Och det är mycket möjligt, Windows är populärt eftersom alla har det hemma nästan. I senaste numret av Internetworld skrev de att Windowsservrar just nu är populärast. Men det behöver inte vara så för evigt. En tanke är att fler kommer byta till Mac när Vista kommer…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s