Electrolux/Husqvarna väljer ny reklambyrå

Det har blivit mycket reklam nu på sistone… Men det här rör mig lite personligen, eftersom min pappa jobbar med just Husqvarna inom Electroluxkoncernen. Fast egentligen är det ju två stora varumärken, Husqvarna och Jonsered som är de stora märkena inom skog/trädgård och liknande. Bara det att Jonsered ligger under Husqvarna. Jag har faktiskt suttit med när de har pratat om olika reklamgrejer för Husqvarna/Jonsered i våras, så lite insatt är jag vad det är för grejer de snackar om. Dessutom jobbade jag med det under skogsmässan vid Elmia i våras så jag har använt materialet också..Nog svamlat för idag.

De har i alla fall valt reklambyrån Mcbride som de tror ska passa bra. Det tror jag med.

Läs mer på Dagens media.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s