Sökresultat- 4#

Lite intressant är det att när man söker på Windows Vista i Google (med sidor på svenska som förval) så ligger ett av mina inlägg som fjärderesultat.

Måste säga att det är ganska bra gjort av mig /bloggen att ha såpass hög pagerank att mitt inlägg på ett så stort sökord hamnar så högt.

En lista över mina mest lästa inlägg de senaste 30 dagarna:

Pirate bay flyttar 992
Olagligt med kopieringsskydd, SweBits-en 419
Firefox-tips 72
Screenshots av Windows Vista 62
Quake 4 på The Pirate Bay 43
Google själva om google.cn och pod-tv 36

Man kan analysera siffrorna så här: Fildelning är populärt.. Och som kuriosa har i princip alla besökare till de två översta inläggen kommit efter att de sökt på Google

Edit: Nu ser jag också att jag är med på förstasidan även när andra språk är medräknade i sökningen (vid sökning på Google efter Windows vista). Soft!

Annons

2 reaktioner till “Sökresultat- 4#

  1. kan jag få lov och besvära med en fråga. Hur kan du se hur många som har läst ditt inlägg eller hur många som har sökt fram den på google?

  2. Det är inte så svårt. I ”blog stats” som finns i menyn går du in. Där finns lite olika stats för olika grejer, men om du klickar på ”top posts”, rubriken alltså, så finns de mest besökta inläggen för de 7 senaste dagarna. Men om du ändrar det (högs upp..) till 30 dagar så ser du dina mest besökta inlägg de senaste 30 dagarna.

    Likadant är det med ”Search engine terms”. Du klickar på rubriken och så ser du vilka sökord som folk har sökt på för att hitta till din blogg. Då kan man dock bara se dag för dag och inte vilken sökmotor de kommit ifrån…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s