Alla Photoshopnyheter man behöver

Alla vi som är lite intresserade av Adobes produkter och kanske främst photoshop ska självklart läsa den suveräna bloggen Moderskeppet. Mattias som ligger bakom bloggen skriver verkligen bloggen med hjärtat och är riktigt duktig på det han gör. Det är därför väldigt kul att han tagit tjänstledigt för en del av sin arbetstid i höst för att jobba mer med photoshop och Moderskeppet. 

För ett par dagar sedan gjorde han ett inlägg om alla de nyhetstjänsterna och bloggarna som berör ämnet photoshop. Helt enkelt alla de sajter man ska hålla koll på. Självklart finns det flöden till alla, som snälla Mattias lagt till på sidan. Här hittar ni blogginlägget och här är sidan med alla flöden och sajter. Väldigt användbart!

En annan cool grej som han gjort nyligen är omgörning av en bild. Tittar på den här bilden och jämför med den här i dina Firefox/ Operaflikar (hoppas ni använder någon av de webbläsarna!). Det visar verkligen vad man kan göra med Photoshop…

Annons

2 reaktioner till “Alla Photoshopnyheter man behöver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s