Hemma igen

Det har varit mycket nu. Förutom att bredbandet har varit sönder så har jag varit på Lundakarnevalen förra helgen och hela kristihimmelsfärdshelgen har jag varit i Holland och Amsterdam med den symfoniorkester jag spelar i. Riktigt bra har jag haft det men nu känns det bara som om allt är stressigt. Allt i skolan ska in nu och alla prov ska betas av nu i slutet. 

Ett skolarbete som jag håller på med just nu är ett referat av en artikel om FON i Computer Sweden. Självklart kommer jag dela med mig av referatet och mina tankar kring FON när det är klart, samt lite lästips. Men inte än- jag måste göra klart det först…

Självklart har det hänt mycket under mitt lilla blogguppehåll, väldigt mycket mer än jag orkar dela med mig av. På grund av bredbandsproblemet har jag inte hunnit kolla särskilt mycket heller, jag surfar med vanligt 56k modem just nu. Några tips tänkte jag ändå dela med mig av.

Blogrelation har haft ett par intressanta inlägg medan jag varit borta, bland annat en intervju med Hans Kullin. Och så har Urban skrivit en bra text om pingning på Uppkopplat

Nu hoppas jag bara att bredbandet kommer tillbaka. Enligt Telia borde det vara tillbaka senaste imorgon också. Men som sagt, vem litar på Telia? 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s