Ipods historia

Med Ipod fick Apple igång en oengagerad marknad för digitala musikspelare. Med musikbutiken i Itunes visade de hur försäljning av digitala nedladdningar kunde göras på rätt sätt. En miljard köpta låtar senare har Apple kopplat greppet om marknaden för lång tid framöver.

I kommande numret av iPlay finns en stor artikel om historian bakom iPod. Men redan nu finns artikeln i sin helhet som helgläsning på idg.se. Väldigt bra artikel för de som är lite nyfikna och inte kan historien bakom iPoden. 

 

Annons

2 reaktioner till “Ipods historia

  1. jag vill ha mycket information om ipod för ett skolarbete jag håller på med.
    snälla skriv här så att jag kan fortsätta för andra sider har inte så mycket information om detta, så jag vill att ni hjälper mig och hälst om ni har mer historia runt ipod vem som gjorde ipoden vem som kom på tanken. eller så kan ni skicka en hemsida där man kan hitta informationen 🙂 tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s