Feber uppdaterar igen

Återigen har Feber gjort om startsidan. Mycket trevligare startsida må jag säga! Riktigt snyggt och mer användarvänligt nu. Dessutom tror jag nya besökare mer förstår vad det handlar om nu.

Checka in Feber.se!

5 reaktioner till “Feber uppdaterar igen

 1. Kul att du gillar det! Jag är mycket förtjust själv fast självklart lite hemmablind. 🙂

  Tar gärna emot fler kommentarer på den nya designen. Jag tänker löpsedel fast ändå bloggigt. Vad tänker ni?

 2. Jag tänker smart kategoriserat, snyggt och mycket. Lite för mycket faktiskt. Har tänkt på det sedan ni bytte hela designen, ni har lite väl mycket puffar på varje sida. 15 puffar bredvid artikeln och lika många under känns inte riktigt relevant.

  Tycker jag.

  Nya startsidan gillar jag dock. Går man dit vill man endast ha puffar, precis som det är nu. Eran nya(?) faq är också bra tycker jag 😛

 3. Vi tar till oss dina åsikter agaton. 🙂

  FAQ:n och footern är nya grejer också ja. Det verkade som om folk blev lite irriterade när de inte kunde kontakta oss. Förståeligt… Men nu är det iaf fixat. Så det är bara att hitta något nytt att sätta tänderna i. 🙂

 4. Hehe jag var faktiskt lite irriterad ett tag där också för att man varken kunde läsa om er, eller kontakta er utan att veta vad ni hette. Footern och FAQ:en blev jättebra ur den synpunkten!

  Sedan kan väl jag tycka att det kanske vore smart att ha en riktigt feber-blogg som bara handlar om Feber.se. Nyheter och sådant – istället för att skriva det som ett inlägg på alla feber-bloggar. Iförsig når man ut till fler då, men ändå.

  😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s