Hej Världen!

Förra året fanns ett par events som webbsverige (eller ska vi kalla det webb 2.0-sverige kanske?) verkligen tog till sig och njöt av. Hej 2007! var helt klart en av dem. Inte samma gäng (dock fortfarande nustart) men likväl samma tanke drev senare fram Hubbub 07 som ett svar på vårens succé. Och självklart blev det också en stor succé!

Idag skypade Sriram Krishnan, en av initiativtagarna till Hej! 2007, om att Hej Världen! kommer att gå av stapeln i maj!

Temat för Hej Världen! är virtual reality och virtual worlds. Ett intressant ämne… såhär ett år efter den stora Second Life-hypen är det helt klart dags att börja titta och se vad som hänt, vad som händer och vad som komma skall.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s