På tal om Sydsvenskans redesign…

Ja på tal om Sydsvenskans redesign, som verkligen börjar likna något, har Smashingmagazine släppt en lista/trendanalys över tidningars webbplatsdesign världen över.

Min slutsats efter att ha kollat igenom sajterna lite snabbt är att tidningssajterna blir alltmer väldesignade. Rentav något av det bästa i designväg som finns på webben idag. Ändå kan jag inte bortse ifrån det faktum att Techmeme faktiskt ger mig en bättre överblick och känsla för vad som är viktigt och inte i mitt sållande av information.

Här i Sverige tycker jag personligen DN.se och Svt.se har de bästa nyhetswebbarna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s