Ibland är jag en dålig bloggare

Ibland är jag en dålig bloggare och uppdaterar väldigt sällan. Det är jag ledsen och en smula irriterad på mig själv för. Bättring lovas, vid tillfälle.

Jag är desto bättre på att dela och kommentera bra innehåll till Google Reader Shared Items. Och på att spara bra länkar till delicious. Rekommenderas för den girige Fyra nyanser-läsaren. Vill ni lägga till mig som vän i Google Reader, så jag även ser vad du delar ut, har jag mailadressen mirjoran [at] gmail.com. Annars hittar ni flödet/sidan för mina Shared Items här och mina delicious-bokmärken här.

Sedan hoppas jag ni vet att jag bloggar på SuperAnton och Twinglybloggen också?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s