Hemsida utlagd på Blocket

Nu är sidan MacGyverworld.com utlagd på Blocket. I annonsen står det:

”Nu ska jag pga tidsbrist sälja mitt hobbyprojekt. Detta är ett kanontillfälle för dig som är ett stort fan av 80-talets mest populära TV-serie, MacGyver. Hemsidan besöks dagligen av MacGyver fans och därför är detta ett bra tillfälle till extra förtjänster. I dagsläget har vi försäljning av MacGyver DVDs via Amazons partnerprogram, försäljning av RDA porträttbilder samt försäljning av Victorinox knivar och fodral. Jag säljer projektet till den som vill betala mest för det. Vi skickar även ut ett populärt nyhetsbrev till alla våra medlemmar. Detta ingår: – Webbadress http://www.macgyverworld.com – E-postadress info@macgyverworld.com – Webbsidor programmerade i ASP – Alla bilder och all grafik – Väl inarbetad kunddatabas – Flytt av filer till valfritt webbhotell OBS! Endast seriösa bud önskas.”

Smart idé! Klart sidan ska leva vidare. Även om jag inte direkt skulle lägga ut sidan på Blocket… Fast ärligt talat: Jag skrattar fortfarande.. (hittat via buzz.bazooka..)

Annons

2 reaktioner till “Hemsida utlagd på Blocket

  1. Å andra sidan så var det kanske inte så att de som reggade sig på sidan ville att deras epostadresser skulle säljas till högstbjudande…. jag hade blivit mer än lovligt förbannad. Vem vet vad som händer med medlemsinformationen när siten säljs? Inga garantier finns.

  2. Fast jag tror att eftersom man letar efter en SERIÖS köpare som är intresserad av att driva sidan vidare, kan nog medlemarna vara lugna. Dessutom har man ju meddelat medlemarna att sidan är till salu och då kan ju dem som inte vill vara med längre dra sig ur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s