Nytt är bra.. ibland

Nu är Firefox 1.5 släppt. Äntligen. Har länge kört med betaversionen och varit ganska nöjd. Inte för att det är oerhört stora förändringar mot 1.07, det är ju de små detaljerna som gör det. Just för tillfället sitter jag med version 1.5 på en dator och 1.07 på e dator precis bredvid. Det är verkligen inga stora förändringar.. Uppkopplat har skrivit om den viktigaste förändringen:

Viktigaste förändringen är att det går snabbare att utnyttja framåt och bakåtknappen i din surfhistoria, genom att webbläsaren utnyttjar cache-minnet istället för att ge sig ut på webben.

Ett råd: Uppdatera! Och för er som kör Internet Explorer: Byt nu! Och för er med Opera: Firefox äger Opera, byt.

Annons

2 reaktioner till “Nytt är bra.. ibland

  1. Och för de som vill blogga via sin browser…..testa Flock.

    Jag är själv mkt svag för och har kört Firefox ganska länge. Kommer inte riktigt överens med Opera. Lite småförtjust i Flock är jag allt. Den bygger iofs på Mozilla och har skapats av utvecklare som tidigare har pysslat med Firefox, så det är troligen anledningen till att jag gillar den en smula. Nåja… Den finns iaf på http://www.flock.com/ som en developers preview. Testa den som vill, och vill ni inte det så… marsch pannkaka och byt till Firefox!!!

  2. Jag har hört talas om flock och funderat på att testa det. Men det var när det precis hade lanserats som beta, första versionen alltså. Men nu kanske den är tillräckligt mogen för ett test. Blir å testa flock nu..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s