Google-nytt

När google släpper nån uppdatering eller något nytt program är det alltid intressant, alltid i beta och alltid gratis. Idag är det bara uppdateringar, men ganska så trevliga sådana.

Först och främst släppte de Googles bildhanteringsprogram Picasa på svenska. Äntligen, det är alltid skönast med modersmålet i programmen. Det verkar funka jättebra och den närmsta tiden ska jag testa att använda programmet lite mer, jag har varit lite dålig på det tidigare..

Sen har även Google toolbar släppts i en ny version (version 4.0). Det tråkiga är att den endast släppts för Internet Explorer än så länge, men enligt uppgift ska den snart släppas även för Firefox. Nya funktioner är Google Account Sign-in och bookmarks, en slags favoriter som lagras centralt och därför kan nås från vilken dator som helst.

Lite roligt med nyheter och förändringar..

Läs mer på Beta Alfa och Google Blog , Uppkopplat.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s