Bloggkartan- yea!

Var är du? har jag aldrig orkat att pinga. Bloggkartan ska jag lägga in mig på, den känns lite enklare än Var är du… Ännu en kul idé av Johan som aldrig verkar ha slut på idéer. Jag har skrivit ett inlägg om han och hans tjänster som jag kommer att publicera om ett par dagar här..

Mer om bloggkartan:

Frihetens vingar

Beta Alfa

Henriks blog

och självklart även på Johans egen blogg

Själv har har jag placerat min blogg i Linköping på bloggkartan.se.

Annons

2 reaktioner till “Bloggkartan- yea!

  1. Dina template-byten verkar ha gjort att WordPress.com bytt till korta utdrag i flödet – dvs. knuff.se/etc kan inte få tag i länkar.

  2. Ajaj.. okej. Varför jag bytt är helt enkelt därför att vissa templates ej visar länkar på inläggsidorna och därför kan jag ej mäta besökare som jag skulle vilja. Men jag ska försöka hålla mig till en nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s