Bytt design- igen

Nu har jag bytt design igen. Den förra gav inte särskilt bra läsbarhet och jag trivdes sådär med den. Designen jag bytt till är väldigt bra men tyvärr visas inte länkar och sådant på inläggens direktlänkar.

-Alltså visar mätaren på bloggtoppen.se fel, den visar bara startsidans besökare.  

Annons

9 reaktioner till “Bytt design- igen

  1. Eftersom Bloggtoppens banner enbart syns på din framsida så skulle jag tolka det som att den enbart räknar de besökare som finns där.

  2. Aha, du menade så 🙂
    Nej, jag har också märkt att siffrorna som Bloggtoppen visar inte riktigt stämmer med det som mina Apache-loggar säger.

  3. Tycker detta tema var mycket trevligare än det förra. Riktigt najs. Håller med om att Bloggtoppen är något missvisande då det bara drar statistik från de sidor som är pyntade med loggan deras. De flesta som kikar hos mig verkar göra det via flöden, och de kommer inte alls med hos Bloggtoppen (eller andra räknare som Statcounter). Pluggen Popularity Contest till WP ger lite mer info om vad som händer men jag är inte riktigt nöjd med den. Loggfilen från servern säger mest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s