Ungdomen tar över

Helgläsningen på idg.se var den här veckan faktiskt riktigt intressant. "It har vuxit ur barnkläderna- nu tar kidsen över" är en riktigt bra artikel där många intressanta tankar, framtidsvisioner och iakttaganden berörs. Vi ungdomar som har växt upp med internet har dels en annan syn på tekniken, dels är vi dessutom mycket bättre än gamlingarna som jobbar i branschen idag.

I framtiden kommer inte direkt företagen utbilda personalen i it, åtminstone inte på "vanliga" företag. Sedan kan man fundera vidare över hur kommunikationen kommer gå till i framtiden, när dagens ungdomar hellre pratar via Skype och MSN messenger än i vanlig telefon.

Det enda som fattas ungdomarna idag är underhållning på internet. Jag har tidigare berört det ämnet och även om det idag finns mycket nöje på internet så är det en framtidsbransch. För mycket saknas än…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s