Knuff omgjord

Johan har gjort om Knuff för ett par dagar sedan. Själv gillade jag den gamla designen bättre, man fick bättre översyn då. ”Aktuella nyheter” som ligger i vänstermarginal har alldeles för långa rader och läsbarheten är allt annat än bra. I övrigt fungerar dock sidan bra, även om jag som sagt föredrog gamla utformningen.

En ny bra funktion på knuff är ”Aktuella ord”. Ingen ny funktion egentligen men Johan har utvecklat den en hel del. På knuff.se/ord finns en liten sammanställning över de mest aktuella orden just nu. Plus att orden har ett litet tecken framför sig.

/   Ökad användning av ordet jämfört med tidigare.
\   Minskad användning av ordet jämfört med tidigare.
~   Ungefär samma användning av ordet jämfört med tidigare.
+   Nytt aktuellt ord jämfört med tidigare.

Riktigt bra funktion, en naturlig vidareutveckling av kanske knuff:s viktigaste del.

Via Beta Alfa 2.0.

5 reaktioner till “Knuff omgjord

  1. Med tanke på det förekommande VM och även det annalkande valet s känns vissa av begreppet ganska logiska, till och med så logiska att jag själv skulle kunna använda dem. Men ”hushållsnära tjänster” känns lite….avlägset? Trevlig blogg för övrigt, jag lär nog besöka dig igen! //Erika

  2. Men det gula fältet (med ett vitt utrymme ovanför) irriterar så det gör ont. Det ger mig en ”billig” känsla av sidan. Känns mer som reklam än innehåll och navigering.

Lämna en kommentar