Fit for fight again

SÅ! Nu är jag tillbaka med skrivlust, nyheter, tankar och idéer igen här på Fyra nyanser av brunt. Har ni kunnat stå ut? Tänkte väl det. Men nu är jag här och mer tid kommer läggas på bloggandet än någonsin tidigare.

Åtminstone om någon vecka eller två…

Då får jag nämligen en liten fin bärbar dator från den skola jag går på. Den kommer ge mig mer internettid, mer frihet och ett mycket skönare internetliv!

Jaja. Än ska vi ju inte hurra, det är ju någon vecka kvar… I samma veva har jag också tänkt vinna Astromusicologie 101 och casha in 200$, 300$ eller 500$. Det vore inte så dumt! Ni får reda på mer om tävlingen i nästa blogginlägg.

Nu är jag i alla fall tillbaka och det bestämt. Förhoppningsvis blir det fler inlägg – både långa och korta – och tyngdpunkten på inläggen kommer ligga kvar ungefär som förut. Lite mer om grafisk kommunikation (photoshop bland annat..) och webdesign kan det kanske bli. Men annars är allt som det brukar vara.

Hoppas ni haft en bra sommar! /Anton

Annons

3 reaktioner till “Fit for fight again

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s