Astromusicologie 101

Jag är med i SEO tävlingen Astromusicologie 101 med två olika sidor. De två första månaderna ledde jag genom min förstaplats i Google och andraplatserna i MSN och Yahoo men nu är jag bara sammantagen tvåa. Det är jag ändå nöjd med och hamnar jag på någon av de tre prisplatserna så är jag nöjd.

Hittils har jag jobbat en hel del med Astromusicologie 101 och faktiskt fått en hel del inlänkar. Fler behövs dock. Jag har registrerat sidorna i en del länkkataloger men ”riktiga” länkar från bra sidor är alltid bättre.

Det är inte långt kvar till den första september, då Astromusicologie 101 slutar. Och fler och fler sajter är med i tävlandet. Min position i sökmotorerna går upp och ned hela tiden även om jag aldrig legat sämre än trea när man räknat ihop sammanlagda poängen.

Vill ni hjälpa mig med Astromusicologie 101 vore jag jätteglad. Ge mig en länk till någon av mina sidor och jag kommer vara evigt tacksam, dessutom får ni en pagerank 4 länk tillbaka (från en annan sida). Hör av er snarast, det är bråttom!

Besök gärna mina två Astromusicologie 101 sidor:

Astromusicologie 101a blog about Astromusicologie 101.
Astromusicologie 101yet another Astromusicologie 101 site.

Annons

2 reaktioner till “Astromusicologie 101

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s