Aktuella webbprojekt

Jag har en hel del webbprojekt på gång just nu och i det här inlägget tänkte jag nämna några av dessa. Att jobba med webben är ju väldigt kul och det vill man ju dela med andra! Har ni tips på förbättringar på något av projekten är det bara att höra av sig, jag nås enklast på mirjoran [snabelkrumelur] gmail.com. Listan uppdateras efterhand…

Dubbdäck eller friktionsdäck?
En sajt om dubbdäck och andra typer av vinterdäck, såsom friktionsdäck. Ett projekt jag tror mycket på och som jag hoppas ska generera lite inkomster i framtiden. Dubbdäck är ju något vi kommer vara intresserade av ett bra tag framöver. Åtminstone tills klimathotet accelerat till den grad att vi har medelhavsklimat här i Sverige. Och det lär ju bli framåt år 2050 på ett ungefär… Dubbdäck.se var en av de bästa idn-domänerna jag fick och så här blev resultatet! Så vill ni veta mer om dubbdäck, friktionsdäck och vinterdäck är det bara att kika in!

Jobb i Norge
Jobb i Norge är en jobbportal för att hitta lediga jobb i Norge. En hjälp för dem som försökt söka jobb i Norge men utan resultat. Hjälp för boende, tips på vanliga jobb (rensa fisk i Norge, jobb på oljeplattform eller som sjuksköterska) och på vart det är bäst att jobba. Är det verkligen bäst att jobba i en storstad som Oslo, eller är det bättre på landsbygden eller i Bergen?

Ungodum
Ungodum är ett forum för ungdomar, främst killar, som inte får gå på systemet. Men som ändå är intresserade av krök, brudar, dataspel och annat som intresserar oss unga. Jag och min vän Victor har gjort sidan både med design och moderering. Så kika in och kolla!

Söka jobb
Att söka jobb är inte lätt. Det är mycket man ska tänka på när man söker jobb, både när man skriver jobbansökan och när man går på anställningsintervju. På söka-jobb.se (ännu en bra idn-domän jag fick) har jag samlat en liten checklista på saker man bör tänka på.

Billiga kondomer
Ibland kan det vara lite pinsamt att köpa kondomer i vanliga butiker. Därför har jag och Eric gjort sidan köpakondom.se där man kan beställa kondomer direkt på internet, som sedan skickas hem i anonyma kuvert. Använd kondom är en annan sajt om varför man ska använda kondom, tätt integrerad med köpa kondom.

Hjärtklappning
Hjärtklappning är något som vi alla får lite då och då. Ibland kan det dock vara farligt, även om det i nio fall av tio inte är något att oroa sig över. På hjärtklappning.se kan man läsa mer om hjärtklappning, råd och tips, checklista för tillfällen då man ska uppsöka läkare vid hjärtklappning och mycket mer.

Billiga hotell
På sajten billigarehotell.se har jag, tillsammans med Eric igen, tänkt göra en slags databas över olika bra och billiga hotell runtomkring i Sverige. Kategoriserat efter stad kommer vi efterhand få en riktigt stor databas över bra och billiga hotell. Kategorier som billiga hotell Stockholm tror vi kommer bli mycket populära, liksom hotell göteborg och hotell malmö. Själv kommer jag att försöka fylla innehållet på hotell linköping och hotell norrköping, eftersom det är dem jag har bäst koll på. Vi får se vartåt billigare hotell utvecklar sig men jag tror det kommer bli riktigt bra!

Huvudlöss och hårlöss
Hårlöss.se är en sida om huvudlöss, hårlöss och om hur man blir lusfri. Att bli kvitt huvudlöss är nämligen inte alltid så lätt! Hårlöss sätter sig ofta hårt och Apotekets kurer räcker inte alltid. På hårlöss.se får man de bästa tipsen, och lösningarna, för att bli kvitt huvudlössen. In och kolla på hårlöss.se vettja! Bästa stället när du vill bli kvitt huvudlöss!

(Senast uppdaterad 5/2 -07)

Och så några länkar inom jobbet:
Blogg om företag
La-Musica!

Annons

3 reaktioner till “Aktuella webbprojekt

  1. Mycket roliga projekt 🙂

    Tyckte dock det var lite tråkigt att det var så pass lika design på sidorna, och samma deisgn på vissa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s