Vem är mest känd? Bill Gates eller Steve Jobs?

Macworld har gjort en rolig fältundersökning över vem av Bill Gates och Steve Jobs som flest känner igen. Kanske låter allvarligt men det visar sig vara färre än man tror.. Någon trodde att Bill Gates var ”han farmenkillen?” och en annan var helt säker på att han var Tom Cruises pappa. Steve Jobs däremot, han blev igenkänd som självaste Tom Cruise…

Ett måste, så här på fredagseftermiddagen!

Idg har även en intressant artikel om att Apple och Macintosh-datorer är hetare än någonsin. Fler och fler söker sig till de snygga och dyra Mac-datorerna istället för vanlig PC med Windows. Dessutom verkar det som om många av de som bytte till PC när Adobe Indesign kom ångrar sig nu… Jag skrev ett lite längre inlägg om detta på den nystartade Apple Mac – bloggen.

Annons

7 reaktioner till “Vem är mest känd? Bill Gates eller Steve Jobs?

  1. Mac-datorer är ju det buggigaste som finns, inga av mina program funkade på en jag hade köpt. Det enda goa med Mac-datorer är ju att man får ha dem i ett par veckor och är man inte nöjd så får man skicka tillbaka dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s