Lite nytt om Twingly

En hektisk period har pågått angående Twingly på många olika håll. Diskussionerna har flödat vilt i bloggosfären och de andra på Primelabs har jobbat på intensivt med att förbättre tjänsten ytterligare. Dessutom släppte vi som bekant den häftiga bloggskärmsläckaren.

En hel del ändringar och nyheter har tillkommit sedan lanseringen, bland annat dessa:

  • Nytt datumformat i sökresultatet (”3 timmar sedan”)
  • Sökresultatet sorteras på datum per default istället för på Twinglyranking.
  • Diagrammet längst ner på förstasidan var lite otydligt vad det egentligen visade, vi har gjort så att det visar absoluta värdet istället för procentuellt.
  • Fritextsökningen sker nu även på bloggnamn och url. Många söker efter sina egna bloggar, nu blir det lättare att hitta.
  • Implementerat bättre stöd för Atom och en rad undantagsfall i RSS

Har ni andra tips eller funderingar kring Twingly kan ni kontakta oss på primelabs här. Feedback är alltid välkommet!

En annan rolig nyhet är dessutom att alla Expressenbloggar automatpingar Twingly från och med nu! Inga som bloggar under blogg.expressen.se behöver alltså pinga manuellt utan det sköts helt autmatiskt.

Annons

4 reaktioner till “Lite nytt om Twingly

  1. Har testat på några inlägg nu. Resultatet är bra, en markant ökning av besökarantalet. Fast det blir lite stressat, dvs man vill gärna vara den första som tar upp en ny artikel samtidigt som man bör producera ett inlägg som håller en något så när hög klass. För när en besökare kommer till den egna bloggen bör de mötas av en intressant läsning, så de stannar kvar och gärna återvänder. Utan att ha kollat FAQ:n för Twingly så misstänker jag att inlägg av låg klass från samma blogg leder till att bloggen spärras på sikt.

    Så det blir mer SVD och DN länkning i fortsättning istället för kvällspressen. Det står i allmänhet samma saker i alla tidningar fast vinklingen är lite annorlunda i morgontidningarna. Och eftersom jag inte skriver om dokussåpor så kan man gått skippa kvällspressen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s