Två snabba..

Vi på Primelabs skickade ut våra ex-jobbare som gjorde den häftiga skärmsläckaren på Future of Web Aps i London med en rad olika intressanta talare. Nu har de gjort en sammanställning över första dagen. (Diggar dessutom deras t-shirtar som ni hittar på bilden här…).

Resumé skriver att Ulf Spendrup är väldigt imponerad över eleverna och skolan Berghs. Förstår jag med det resultatet de presterat!

Annons

4 reaktioner till “Två snabba..

  1. Och slutar du blogga blir jag sur 🙂
    Jag gillar ditt sätt att skriva, du tycks ha samma typ av sinnelag som jag. Jag kan inte låta bli att dra på smilbanden när jag läser vad du skriver och fråga mig inte varför…det bara blir så antar jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s