Getupdated about Getupdated

Det händer ständigt grejer när det gäller Eastpoint och det dotterbolag jag jobbar på, Getupdated Internet Marketing. Vi jobbar som ni kanske vet med internetmarknadsföring ur flera olika perspektiv, dels sökmarknadsföring men även genom bannerannonsering.

Jag sysslar med det förstnämnda, sökmarknadsföring. Men på senaste tiden har vi fått förstärkning på den andra biten med Affiliator, ett av Sveriges största affiliatenätverk. Själv har jag alltid gillat Affiliator. Dels för att det är sån bredd på företag som har affiliateprogram där men även för att de flesta tillämpar betalningsmodellen betalt per klick. Det har sveriges största affiliatenätverk Tradedoubler dåligt om.

En ännu roligare nyhet, faktiskt, är att vi nu går ihop med MIG – ett annat välkänt sökmarknadsföringsbolag med över 600 kunder i bagaget. Vi på Getupdated var redan duktiga som vi var men med MIG i ryggen kommer vi ha ännu större kraft och bredd, dels i erfarenhet men framförallt för en länkbyggare som mig: länkkraft!

Ska bli kul att se vartåt det hela kommer att gå men en sak är säker – vi är på gång! Den senaste veckan har vi fått flera stycken storkunder och fler är säkerligen på gång!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s