Sommar

Glad sommar på er allihopa! Kommer vara offline från internet i en hel vecka nu. Till och med Jaiku kommer få vara tyst. Har ni vägarna förbi Tylösand och vill se mig bakfull så hör av er.

Psst… Berättade jag att jag startat en till blogg? På SuperAnton.se kommer jag skriva om SEO, SEM, Affiliatemarknadsföring och hur man utnyttjar webbens möjligheter för att tjäna pengar. På ett ungefär. Inte så webb 2.0 – inriktat som här alltså. Välkommen dit, också, även om Fyra nyanser av brunt fortfarande kommer vara min prio1-blogg.

Annons

En reaktion till “Sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s