Veckan som gått

Här är lite saker som hänt i veckan:

Annons

4 reaktioner till “Veckan som gått

  1. Shit, jag trodde Youtube var rena kassakon… Intressant spaning att korrelationen mellan e-affärsmodell och intressant innehåll är så svag. Det verkar som om det finns en hel del kvar att göra innan affärsmässigheten på nätet börjat nå anständiga nivåer.

  2. Beträffande YouTube så har jag aldrig fattat affärsmodellen. Däremot har jag förstått dess omåttliga populäritet och dessutom dess gigantiska streamingkostnader, och rättighetsproblem. Men det är bara att hålla tummarna och hoppas på att de får ihop det till slut. För en bättre tjänst får man leta efter.
    Beträffande medias intresse av att själva driva pressinfo-tjänster, så har det alltid varit oerhört stort, men innebär naturligtvis en så pass stor intressekonflikt för medieföretagen ifråga, att de allra flesta valt att avstå. Men fan vet…
    Den tydligaste trenden alla kategorier är emellertid att publicera info direkt från källan (UGC), oavsett om det är från bloggare eller direkt från företag.
    Newsdesks roll är att försöka bli bäst på att förmedla informationen för allas bästa; journalisten, mediet, avsändaren, konsumenten, m fl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s