Spotify-invites till alla

Med tanke på att min bloggpost där jag delade ut Spotify-invites är helt nedspammad med kommentarer och att ännu fler har mailat om att få invites känns det som ett minst sagt angeläget ämne.

Och att få invites har blivit väldigt mycket enklare. Det finns många, många fler ställen att få invites på nu.

  • Bredbandsbolaget delar ut 500 000 invites till deras kunder. Läs mer hos Spotify och VA.
  • Mjukvara.se kommer dela ut 100 invites till sina läsare. Läs mer hos Anton och direkt på Mjukvara.
  • Ford och Spotify har kört en kampanj ganska länge nu som de bland annat marknadsför ganska hårt på Facebook. Där kan man även vinna premium-abonnemang.
  • Man kan även få invites via Rockbjörnen-omröstningen.

67 reaktioner till “Spotify-invites till alla

  1. Tänk på att Bredbandsbolagets invites inte är gratiskonton som gäller ”jämt”, utan de är smakprov på premium som gäller fram till påsk. Var snack om det på Jaiku.

  2. @Markus: De är gratiskonton med reklam som övergår till att bli premium vid påsk. Det går att säga upp, men jag tror uppsägningstiden är en månad. Alltså ska man komma ihåg att säga upp sitt konto i mars om man nu inte vill betala 99 kr en månad och sedan ha gratisversionen för alltid när man har sagt upp det nya kontot. Puh. Krångligt.

    Bjuder på en invite här: https://www.spotify.com/en/invitation/dMDKbZHTTaF4step

  3. Och så kan man ju faktiskt satsa 99 kronor på en månads abonnemang och sedan stanna kvar med ett gratiskonto. Fattar inte att inte fler gör det helt enkelt.

  4. Jag fick en inbjudan av spotify via spotlife för ett tag sedan, dessvärre så funkade det inte med min webläsare och koden förbrukades, surt sa räven…

  5. Hej jag har jagat en invite i evigheter oxå . Skulle bli jätte glad om man skulle lyckas få en, om det finns några kvar

  6. alla som har spotify genom bredbandsbolaget har nu fått 10 invites att ge ut.. så hitta bara en person som har spotify idag genom bredbandsbol….

    lycka till

  7. TJA 😀 kan jag få en invite ? har letat i veckor nu :S de är fan omöjligt att hitta en 😛 du är en ängel om jag får en (A) 🙂

  8. Jag kände mig ganska nöjd med mitt liv ända tills jag insåg vad Spotify är, och att jag själv står ute i kylan, invite-lös och olycklig! Jag känner att Spotify är det som saknas i mitt liv för att göra mig till en fullständig människa!

    Så snälla snälla, skicka en invite till mig om det finns några kvar!!

  9. Hejsan

    Finns det några invites över skulle jag bli överlycklig om jag fick mig en 🙂

    emmaring86 [at] hotmail.com

    Mvh

    Emma

  10. skulle inte vara fel med en invite, har väntat hur länge som helst…
    spotify verkar superbra men jag har inte lust att läägga ut pengar på det. snälla!

Lämna en kommentar