Vill du ha en Spotify-invite?

Jag har ett gäng invites till den suveräna musiktjänsten Spotify att dela ut. Är ni intresserade, kommentera eller (än hellre) skicka ett mail till anton at superanton punkt se.

Precis som Henrik prioriterar jag vänner, bloggare och andra internetpersonligheter.

Här hittar du förövrigt min topp 10 världens bästa låtar.

OBS! DE ÄR NU SLUT!

Annons

276 reaktioner till “Vill du ha en Spotify-invite?

 1. Hej!
  Ja du Anton, självklart vill jag få en invite. Du känner mig som cityrat59 och jag är både bloggar och aktiv inom Social Media sfären.
  Så skulle du ha en till övers så……

 2. Hej

  Är varken vän, eller internet personlighet… men bloggar iaf lite. Har du fortfarande invites över och känner för det, tar jag gärna emot en.

  Mvh /Bjarne

 3. Hej Anton… tar gärna en Spotify invite om du har ngn över… Bloggar inte tok-aktivt än… men hänger en del i bloggsfären, jaiku mm… Har ju dessutom ett jobb-förflutet med dina Twingly-vänner… det kanske kan kompensera själva bloggandet. /Tina (tinasvenby@gmail.com)

 4. Jag bloggar och sysslar med kommunikation/marknadsföring. Vet inte om det räcker…

  Det känns lite tiggigt, men har du någon över så vore det snällt 🙂

  //anna

 5. Är varken en internetpersonlighet eller någon bloggare, men är otroligt intresserad av ny teknik både på internet och utanför, så om du ändå skulle kunna vara så underbar att ge mig en invite så skulle det lysa upp den mörka höstdagen. 🙂

  Mvh
  Tony

 6. tänk vad man kan hitta på nätet en bakissöndag 🙂

  satt hemma hos en vän igår och lekte med spotify, det är ju ganska bra, men finns det någon invite över?

  tackar ödmjukast om så är fallet.

  /tomas

 7. spotify är bäst!
  bra låtlista. men jag skulle byta ut simon & garfunkels bridge over.. till simon & garfunkels a poem on the underground wall eller patterns 🙂

 8. Tja! Är kanske lite sent ute, men om du, eller någon annan för den delen, har någon invite över vore jag evigt tacksam om du ville dela med dig av den. Skicka den i så fall till hello.henrik at gmail.com. Har invites till Jaiku i utbyte ifall det är intressant 🙂

 9. Hejsan.

  Är ingen internetprofil men en aktiv bloggare. Skulle tycka det vore fantastiskt roligt om du skulle ha en invite över till mig. Har lyssnat mig less på musicovery.com.

  Jag har tyvärr ingen kaka att ge tillbaka till dig. Bara vänliga tankar. 🙂 /Björn

 10. jag vill ha! jag vill ha! jag vill ha! jag vill ha! jag vill ha! jag vill ha! jag vill ha! jag vill ha!

  pretty please with sugar on top!
  Du kan få ett par äkta slalom-skidor som byte!
  Och om du svarar idag så slänger jag även in tillhörande stavar!

 11. Hej,

  Jag skulle uppskatta en invite… really really much.

  Så har du några kvar skulle jag bli överlycklig. 🙂

 12. Hej hej

  Om du känner dig givmild så skulle jag väldigt mycket uppskatta en invite om det finns några kvar.

  Tyvärr är jag ingen av ovanstående kategorier. Jag ser mig själv som alldeles för tråkig för att kunna ha en egen blogg.

  MVH Adam

 13. Jaa du.. du har ingen aning om vem jag e men jag vill också smaka en bit av kakan och ber om att få en invite. Förhoppningsvis delar vi samma gigantiska intresse för musik ^^

  tack på för hand
  //Thomas

 14. Eftersom jag inte kan se att du meddelat att dina invites är slut, så kan det ju vara värt ett försök…

  Ja tack, jag skulle bli väldigt glad för en invite. Jag kan inte räknas bland kategorin ”vänner”, men jag bloggar iaf, har gjort sedan långt innan uttrycket blogga började användas. Jag jobbar med webb och webbprogrammering, och har fullt sjå att hålla mig up-to-date inom ”mina” områden, och är därför alltid sist med det som ligger lite utanför. Tänkte att jag för en gångs skull skulle ligga lite i framkant med en nyhet, och Spotify verkar väldigt spännande…

 15. Har du invites kvar? Skulle bli jätte glad om jag kunde få en. Bloggar inte själv men följer ett antal, bla. din. Tack på förhand!

 16. Snacka om tiggeri blogg tråd.
  Kanske dags för folk att sluta tigga innan dom gör bort sig själva.
  Nej jag vill inte ha nån invite, fast jo, nä, ,, neeehh tror inte det, jag hoppar nog över, med glimten i ögat 🙂
  Ha det bra och skaffa er saker utan att tigga.

 17. Hej allihopa. Mina invites är slut. Håll utkik så kanske det dyker upp fler, eller köp ett premiumkonto för 99 kr/mån. Det är helt klart värt pengarna.

  /Anton

 18. Hej!

  Jag skulle väldigt gärna testa Spotify. Jobbar framför datorn hela dagarna, och skulle verkligen vilja ha lite kvalitetsmusik att lyssna på om dagarna.

  MVH,
  André

 19. Tjena Anton.
  Jag skulle gärna ta emot en inbjudan till spotify.

  Hoppas att du har ytterligare en at avvara.

  // Frebbs (at) Hotmail.com

 20. tjenare anton!

  har också testat spotify och blev väldigt intresserad, skulle gärna ta emot en invite.

  MVH

  Rob

 21. hej,

  jobbar som flashutvecklare och de flesta sitter på en invites i vårt arbetsrum, dock inte jag för ingen har någon över. har du en tro?

  tack på förhand!

 22. Hej!

  Jag utvecklar interaktiva tjänster hos våra större tidningar och hade ett kundmöte idag. ”Spotify e den bästa jävla skiten i nuläget”, fick man gapat till sig mitt i mötet. ”Man behöver faan bara tänka på en låt så hör man den!” Finns det inbjudningar över?

  Bästa Hälsningar
  Max

 23. Har du invites kvar? Skulle bli jätte glad om jag kunde få en. Bloggar inte själv men följer ett antal, bla. din. Tack på förhand!

 24. Hej Anton satt hemma hoss en kompis igår som precis hade fått en spotify och tycker det verkade riktigt bra så om du har någon invite över så skulle det vara roligt att få en 😀

 25. Hej Anton satt hemma hos en kompis igår som precis hade fått en spotify och tycker det verkade riktigt bra så om du har någon invite över så skulle det vara roligt att få en 😀

 26. Hejsan!
  En stor musikälskare skulle vilja ha hjälp av Dig!
  Har Du kvar en invite, skulle jag bli väldigt glad för det!
  Tack på förhand,
  MVH:
  Laszlo

 27. Anton!

  Har du någon invit kvar finns det en hungrig musik tokig kille här. Kan tänka mig att de är slut men man får ju prova.

  Ha det underbart………………………..Anders

 28. Well…
  Spotify har gripit tag i Skugge(läs svd idag). Blev riktigt sugen men det har ju 60 andra oxå blivit. Gödslar du med dem så finns jag här/MVH
  Erik

 29. VEM vill inte ha en ivite….är inte din vän ännu :)….men läser din blogg lite då och då.

  Har du ngn över så bugar jag ödmjukast..

  Tjingeling!

 30. Ja tack, Jag mottager gärna en invitation till spotify om du har kvar. Har laddad en del genom åren och provar gärna på något nytt om jag får en möjlighet.
  MVH LB

 31. Om du har fler invites över så skulle jag mycket tacksamt ta emot en då jag länge försökt få tag på en.

  Tack på förhand.

  /hedde73

 32. Det vore bara så himla snällt av dig om du vill ge mig en Spotify-invite. Musik är det bästa som finns! …. eller kanske bara det näst bästa, men det här är ju ett anständigt forum. 🙂

 33. Hej!

  Min kille har fått möjligheten att prova Spotify och jag skulle jättegärna prova Spotify på min hårsalong och se hur det skulle kunna fungera OM det möjligtvis finns några invites kvar.

  Tack på förhand!

  /Sara

 34. Hej Anton!

  Jag är riktigt nyfiken på Spotify och skulle bli väldigt glad över en invite. De verkar åtråvärda minst sagt.

  Tomas

 35. Hejsan ;=). I dag är det ju min födelsedag och givetvis önskar man sig en invite till spotify så att man kan sprida budskapet vidare.

  //Lasse

 36. Skulle vara underbart med en inbjudan om du mot förmodan skulle ha någon kvar nu. Har verkligen längtat efter något som detta!
  Tack på förhand, du glädjer många 🙂

 37. Jag skriver här i ett litet hopp om att någon har en invite till Spotify kvar. Vet att det har gott över en månad, men det är det värt.

  Tackar på förhand

 38. Hej!

  Ja jeg er ikke noget af det du siger, men ville ligevel være meget glad for en invitation 😉 da jeg
  holder meget af at lytte til musik
  Ulla

 39. Hej, Jag skulle kunna ta en inv om du har några för att jag älskar att lyssna på musik och är trött på att sitta på youtube och lyssna på alla låtar

  Mvh Simon

 40. Vill mer än gärna ha en spotify invite, säg vad du vil ha i return så fixar vi det, dock så kastar vi inte oskulder i vulkaner för att bikta diverse gudar.

 41. Tjena, som jag ser så är det en del som gillar spotify! Skulle va najs med en invite om det finns kvar (kanske lite sent ute). Kolla gärna in en ganska nystartad men rolig blogg skapad av ett kollektiv!

 42. Hej Anton

  Jag skulle väldigt gärna ta emot en Invite till
  Spotify om du har någon kvar. Så man får lite bra musik att njuta till.

 43. Hejsan! Jag har länge sökt efter en invite till denna superba sida utan resultat. Och då jag finner den ypperlig pga alla godingar som man kan hitta där så är den ju helt enklet suverän!

  //Jonas

 44. Hej!
  Jag skulle väldigt gärna vilja prova spotify också om någon har en invite över 😀
  Jag såg det hos en kompis häromdagen och tyckte att det såg mycket intressant ut.

  guldgossen (a t) gmail.com

 45. Hej Anton!
  Kan det vara så att du fortfarande har kvar en ”invite” att dela ut? Jag skulle gärna ta emot en i så fall…
  /J

 46. Hej!! Jag skulle tacka dig jättemycket om du kunde skicka en invite till mig. Jag har hört tala om spotify och är intresserad av det. Tack så mycket på för hand!!

  Hälsningar

  Rodolfo Rodrigo

 47. Hej

  Skulle bli överlycklig om du hade en inbjudan till Spotify kvar. Då jag har hört talas om det men inte haft någon möjlighet att undersöka fördelarna med det.

  Mattias

 48. halloj anton jag har letat som f*n efter invite också kommer du ..:) skulle vara evigt tacksam om jag fick en invite 🙂

 49. Hallå där, såg att dom var slut, men det kanske kommer fler?!Jag ska snart gifta mig, och det finns väl inget mer perfekt än att gästerna är sina egna DJ:s=), SÅ om det dyker upp nån mer inbjudan är jag intresserad.

  Ha det bäst.

 50. Hej, Jag har invites till de flesta torrentsidorna! Min fråga lyder som låter: 1 st spotify invite mot 1 st torrentinvite.

 51. Ett litet tips till alla som vill ha invites, skaffa er en proxy i england. googla det, de är lätt att hitta. har du ett engelskt ip(vilket du får då) så kan du signa upp gratis 🙂

 52. hej skulle bli väldigt glad för en invite,har formaterat min dator och tappat bort länken till spotify,suck!snälla skicka länk och jag blir överlycklig,tack på förhand/Bosse

 53. Hejsan!
  Jag skulle bli otroligt glad om jag fick en spotify inbjudan. Hoppas du har några kvar=)
  Mvh ”musikälskaren”

 54. Jobbigt att leta runt efter någon som vill ge en Spotify invite.

  Finns att ropa in på tradera för 15-20 kronor för dom dom är lata.. 😛

 55. Hej, just att dela ut invites! Ingen jag känner har några kvar,så det vore trevligt att få vara med!!!
  Ha d, Toni

 56. jag blir gjärna din kompis och tar gjärna emot en spotyfy invite.

  Snällt av dig att dela med dig.

  jag får väll vara snäll i min tur också om jag får inviter att dela med mig.

  ha det så gott

  Per

 57. StarClubPoker delar ut invites dygnet runt genom gratis turneringar.
  Signa upp med bonuskod ”spotify” för att kunna delta!

  starclubpoker.com

 58. Skulle bli sjukt glad om du skulle kunna finna det i ditt hjärta och maila över en invite.
  Många vänliga hälsningar:

 59. Hej, jag tar jättegärna emot en invite. så mycket som jag skulle vilja se på spotify. vore asschysst om du kunde skicka en. ha de gött
  /Tom

 60. Hej, jag skulle gärna vilja få en invite om du har kvar någon. Har sett kompisar använda programet och det är ju klockrent, så snälla 🙂

 61. Hej, jag hoppas yterst mycket att du har några invites kvar, för jag skulle verkligen uppskatta om jag fick en invite för jag har letat som en galning hur länge som helst! please

 62. Tjenare Anton! Jag skulle hemskt gärna vilja få en invite till spotify!! Det verkar vara ett sjukt bra program och jag bara måste få tag på det. Jag har inte haft ett nerladdningsprogram på väldigt länge ,pga instalationssvårigheter, så de ända utbudet jag får inom musik är youtube. Jag ber på min bara knän.
  MVH/alex

 63. hejhej (:
  jag skulle hemskt gärna villja ha en invite om du har ngn.
  Skulle vara galet snällt om du kunde ge mig en! 🙂

 64. Kanske lite sent ute 😛
  Men skulle gärna vilja ha en invite till spotify om du har några kvar.

  //Mvh Niklas.

 65. heej anton! jag har väntat i evigheter på att få en spotify-invite. Snälla kan du inte skicka en till mig? jag skulle bli så jäkla glad! ska hedra dig på min blogg isåfall. snälla, anton, snällaaaa.. /Olivia

 66. Hej Anton jag har nu fixat Spotify och har letat efter invite men jag har inte hittat något skulle du om du har kvar skicka ett till mig snälla

 67. Hejhej!

  skulle hemskt gärna vilja ha en Spotify invite, dock är jag ingen bloggare direkt :/ men det skulle vara sjukt shysst om jag fick en invite 🙂

  Ha det bra!/ Nina

 68. Kan väl aldrig tro att du har nån invite kvar efter att ha sett den här otroligt långa listan, men skulle så vara fallet, så tar jag tacksamt emot in invite..

 69. Ställer mig i den digra kön av människor som vill ha en invite. Jag ber dig ödmjukaste om en invite, tackar och bockar

 70. Hejsan Anton!

  Jag är 20år och arbetar bla som musikvikarie. Vi har skaffat Spotify på skolan, vilket är väldigt uppskattat. Jag har dock ingen invite. Jag vill bidra till denna utveckling och inte ladda ned. Vill även introducera spotify till mina elever. tackar på förhand. Har tyvärr ingen blog. 😦

 71. Tjena!

  Jag skulle gärna vilja ha en invite om du har en över 😉
  E lite trött på den musiken jag har o jag har hört en del om spotify så skulle gärna vilja ha en invite =) // Alexander

 72. Hej Anton har du någon spotify invite kvar så skulle jag inte ha nåt imot att du skickar en till mig 🙂 Jonte

 73. Hejsan.

  Jag skulle vilja ha ett invite till spotify. Jag skulle bli så himla glad om jag skulle kunna få ett. (:

  Tack på förhand.

  // Tomas.

 74. Har letat över allt, men dom e slut 😦 skulle göra vad som helst för att få ett, skulle bli skitglad om du fixar invite till mig 😀 MVH Mick

 75. Hejsan, jag har letat överallt efter invite, men jag hittar inte någon någon stanns!
  Hade vart jätte snällt om du skulle kunna fixa en till mig, om du kanske har någon kvar?
  Annars får di gärna ge olika tipps på att fåtag på spotify invites! 🙂
  Mvh. LinneaY

 76. Hej Anton!
  Jag har letat så länge efter en Spotify invite, utan lyckat resultat. Jag ingen nära vän dock, men jag bloggar 🙂 Hoppas du har någon invite över till mig. Tusen tack på förhand!!

  Josse

 77. Hejsan ! har också letat länge efter invite , men aldrig hitta någon. Skulle vara riktigt schysst att få en ! 😀
  Tack på förhand /Jonas

 78. hejsan…
  Jah har försökt att få tag i invites till spotify men inte lyckats:/ kanske har en chans här:)
  känner tyvär inte er, men det är bara att börja snacka med mig!!
  på bilddagboken heter ja suanna92
  msn s.anna.92@hotmail.com

  hör av er!!

  mvh sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s