Blogger i mobilen..

Google och SonyEricsson har startat ett samarbete för att integrera Googles bloggtjänst Blogger i mobiler. De ska enligt sig själva vara först med att integrera ett bloggverktyg i mobilen, där där kameran i mobilen ska vara aktivt integrerad.

Enligt företagen är de först ut med att erbjuda mobiltelefoner med ett förinstallerat bloggverktyg som är lätt att komma igång med, samt tajt integrerat med telefonens kamera. Det rapporterar Search Engine Journal.
De första telefonerna med Blogger i uppges komma ut på den amerikanska marknaden under andra kvartalet 2006. De nya telefonerna kommer även att ha Googles webbsökfunktion integrerad i användargränssnittet.

Men är de verkligen först? Finns inte redan tjänster där man kan blogga från mobilen, främst med bilder??

Från internetworld..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s