Lunarstorms bloggtjänst- årets besvikelse

Lunarstorms bloggtjänst har nu lanserats och den kan bara beskrivas med ett ord- besvikelse. För egentligen är inte deras nya tjänst någon riktigt bloggtjänst. Den är inte öppen för andra än medlemmar och är egentligen bara en utökning av deras tidigare dagboksfunktion.

Om tjänsten hade varit publik även för ickemedlemmar och om man fått en egen adress till bloggen kanske det skulle ha varit en tjänst att räkna med. Men som det är nu vill inte jag kalla det för en riktig bloggtjänst. För de som gillar att skriva dagbok på Lunarstorm (sedan tidigare) är tjänsten jättebra. Annars- nja…

Saker som ”pinga”, ”rss” eller tillbakalänkning finns inte i Lunarstorms värld tydligen. Och det som gör det ännu värre är det att man inte kan använda bilder i sina inlägg om man inte har Lunarstorm pro- och har alltså betalat för det.

Men det kan ju ge nåt i längden åtminstone. Man får ju 0,1 i statuspoäng för varje blogginlägg (ett räknas per dag).

Tänk om en ny generation bloggare nu skapas. Inte nog med att Lunarstorm förstört språket för en hel generation. Nu ska de tydligen också skapa en ny generation bloggare som tror att smileys och förkortningar ingår i bloggspråket.

Men de blev ju sponsrade av Mcdonalds. Så vad hade man förväntat sig?

 
 
Annons

8 reaktioner till “Lunarstorms bloggtjänst- årets besvikelse

  1. haha!

    TyP AzZå dEt äR jU TyP heLt sJukT LiXOM…

    Kul att du gjorde denna undersökning i alla fall, med bra poänger och hela kittet, lite infiltrering är alltid roligt 😀

  2. Det här hade man ju nästan kunnat räkna ut utan att ens testa eländet. Men man ska ju inte förvänta sig nånting seriöst av Fjortisstormen.

  3. Ja, nu kommer alla fjortisar att springa omkring och tycka att dom är jättetuffa för att dom har en ”egen blogg”… Vet någon om det är kommentar-funktion på inläggen? Isåfall kan dom knappast kalla det för en blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s