Visualisering och interaktion

Idag har jag varit på NVIS i Norrköping. Eller Norrköpings Visualiserings och interaktionsstudio som NVIS står för. Ett jättekul besök där man verkligen fick se hur visualisering med interaktion kan användas och vilken upplevelse det kan ge.

Anledningen till besöket var att jag och fyra kompisar gör ett projektarbete i skolan om just NVIS och Virtual Reality. Så vi tog tag i saken (ett uttryck som kan misstolkas- jag lovar) och åkte den 25 minuter långa tågfärden till grannstaden Norrköping.

Slut på svamlet för idag… När projektet är klart tänkte jag skriva lite om vad vi kom fram till och min syn på virtual realitys användningsområden och framtid. Besöket gjorde i alla fall att vi verkligen fick testa på och se vad det var.

Så håll utkik i maj här på bloggen då vi är klara med projektet. Eventuellt kommer lite mer info under tiden, vi får se vad som händer.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s