WordPress testar

Tanken var ju att jag inte skulle blogga under påskhelgen, men ibland blir man lite sugen ändå…

När jag skulle kolla statistiken på bloggen idag märkte jag att utvecklarna bakom WordPress.com (mitt bloggverktyg, ej att förväxla med WordPress.org) börjat med en betaversion av en ny statistikdel.

– Hur många som läser bloggen via rss- läsare och med vilka läsare de läser bloggen, "feed stats".

En väldigt användbar statistik som visar hur populär bloggen är. Den visar inte bara antalet läsare via en viss läsare, utan hur många som läst bloggen med "feed" just den dagen. Ett litet smakprov på hur det ser ut ser ni här nedanför.

Annons

4 reaktioner till “WordPress testar

  1. WordPress.com och WordPress.org är exakt samma bloggverktyg med den enda skillnaden att man får ett webbhotell med endast möjligheten att använda WordPress. Dessutom är många av editeringsfunktionerna låsta i ”dot com”-versionen. Via ”dot org”-sidan fungerar som ”portal” för WP.

  2. Jag vet. Lite dåligt formulerat av mig, jag borde skrivit som du säger. Jag har även testat wordpress på egen server, så jag vet den exakta skillnaden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s