197 besökare till Powerbits

Jag såg med stor förvåning att jag har lett 197 personer vidare från den här bloggen till Powerbits, som liknar Swebits och Piratebits väldigt mycket. Det är alltså en bittorent- tracker likt The Pirate Bay. Skillnaden är bara det att Powerbits likt de andra två jag nämnde är sluten. Man måste bli medlem.

Med mina 197 personer ligger jag på åttonde plats i flest besökare till sidan. Lite coolt då jag inte ens kom ihåg att jag hade skrivit om Powerbits… Enda gången jag kan hitta efter en sökning är den här gången.

Å andra sidan är det inte så konstigt att det kommit många besökare från det inlägget till Powerbits. Under de tre dagar som The Pirate Bay fick jag två tusen besökare från sökmotorerna efter sökorden "the pirate bay" eller "pirate bay". Och nästan alla till just det inlägget. Så kan det gå… 

Annons

4 reaktioner till “197 besökare till Powerbits

  1. Powerbits är en tracker som påstår sig ha två servrar på varsin 100 MB/s-lina, med 12GB RAM. Andra saker som sticker ut med denna tracker är bland annat den osannolikt fula designen, eller varför inte det faktum att i princip alla statusmeddelanden fortfarande är på engelska eftersom man använder (förmodligen) gammal tbsource med en miljard buggar, precis som alla noob-trackers.

  2. Sämsta skitet till sida man kan ge sig in i ,vill man ha prb då ska man gå ditt o regga sig …Op och Vip medlemarna är maktmissbrukare ……Glada som fan i att varna en för det lilla minsta….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s