Blog Summer Camp 2006

Har ni hört talas om Blog Summer Camp? Inte? Det hade inte jag heller innan jag råkade komma in på en tysk blogg. Blog Summer Camp är, om ni nu inte visste vad det var, en sommarkurs i bloggande. Om jag förstått det rätt.

Oliver Gassner är en välkänd bloggprofil i Tyskland och har hållit på med internet sedan dess begynnelse. Nu i sommar ska han ha en ”Blog Summer Camp” för alla som vill. Kursen hålls helt virtuellt. Dels genom hans blogg och dels genom en Google group (en icke-offentlig mailinglista).

En kul idé även om jag själv inte är så intresserad ;).

Blog Summer Camp 2006 beta

Annons

3 reaktioner till “Blog Summer Camp 2006

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s