Bonaqua Silver

Coca- Cola har nyligen lanserat nya Bonaqua Silver – ett mineralvatten med lite mer smak. Det ska enligt uppgift innehålla riktigt fruktkött och enligt mig är vattnet otroligt gott! Den smak jag gillar bäst är den med citronsmak och den som har päronsmak.

Rekommenderas starkt om ni ska dricka nånting gott men inte vill dricka nåt sött. Däremot håller jag väl med bland andra Researcher om att deras reklamfilm inte är någon succé.

Allvarligt. Hur tänkte ni när ni gjorde Bonaqua-reklamen? Som småbarnsförälder blir jag extremt förbannad varje gång den körs, eftersom det innebär att jag måste dra ner ljudet. Skriket ni väljer att köra rejält högt skrämmer kidsen – och ärligt talat: jag blir knappast sugen på att köpa Bonaqua efter den här kampanjen, eftersom varje spot innebär stressupplevelse av det högre slaget (vilket knappast är det som Coca Cola vill sammankoppla sitt vattenmärke med).

Däremot håller jag inte med Kollor om att formgivningen på flaskan är dålig. Jag tycker den fungerar fin fint och jag blir sugen på att köpa Bonaqua!

Läs mer och se reklamfilmen på Resumé.se.

Bonaqua silver

Annons

4 reaktioner till “Bonaqua Silver

  1. Åh, jag som tycker att den reklamen är sååå klockren. Jag garvar lika mycket varje gång jag ser den. Men å andra sidan så har jag inte barn. Däremot är jag ganska lättskrämd… Men som sagt, jag gillar den. Och smaken. Och formgivningen på flaskan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s