50 000 besökare!

Idag gick besöksräknaren över 50 000 unika besökare på Fyra nyanser av brunt! Helt otroligt, inte trodde jag att jag skulle få så många besökare när jag startade bloggen för circus ett år sedan…

Men roligt är det! Tack så hemskt mycket alla besökare under detta första år!

Några hållpunkter och läsvärda inlägg från Fyra nyanser av brunt:s första bloggår (och 50 000 besökare):

27 oktober 2005: Jag skriver det blogginlägg som innehöll straffskalan på vad olika brott gett för straff. 80 dagsböter är trots allt ett hårt straff om man jämför… Ett blogginlägg som även idg.se skrev om.

21 februari: De bästa fildelarbloggarna är…

5 mars 2006: Internet har mycket att tacka bloggosfären för.
6 maj 2006: Jag gör en utvärdering av några olika ölbryggeriers sajter. En ganska kul idé tycker jag!

16 maj 2006: Fyra nyanser av brunt fick sin alldeles egna bloggflagga!
5 juni 2006: Jag upptäcker att jag är en av de sajter som fildelningstrackern Powerbits får flest besökare ifrån. Nu är jag inte med bland de tio största hänvisarna men väl topp 15! Men det är inte allt denna fina bloggdag. Jag hinner även skriva ett långt inlägg om varför succébloggar blir succébloggar.

27 september 2006: De bästa tipsen för en bra url. Efterhand har jag blivit mer och mer intresserad av sökmotoroptimering, vilket också har märkts här på bloggen. Jag har nog till och med blivit riktigt bra på det! Inte minst efter min tredjeplats i en stor sökmotoroptimeringstävling. Det här inlägget är bra för er som funderar över idg.se:s jättekonstiga url eller andra sajter sådana.

50000 besökare hittils!!!
Nu ser jag fram emot ännu ett bloggår tillsammans med er läsare. Hoppas ni uppskattar min blogg lika mycket som jag uppskattar er!

Annons

15 reaktioner till “50 000 besökare!

  1. WordPress egna. Eftersom man inte kan inplementera särskilt mycket i koden när jag kör bloggtjänsten WordPress.com så är det det bästa alternativet.

    Och 50 000 unika tror jag är väldigt rimligt. Jag har kollat den senaste månaden hur mycket den totala siffran har gått upp och det ser väldigt okej ut. 50 000 besökare borde jag ha fått med de ”scoop” som jag tidigare haft 😉

  2. Alltså, jag ifrågasätter inte siffran, bara undrar vad den betyder. Unik besökare är ju ett ganska missbrukat uttryck. 🙂 Att ha 100 dagliga unika är inte detsamma som att ha 3000 unika i månaden – det kan ju vara samma 100 som besöker dig varje dag och då är det ju 100 unika per månad också. 😉 Fast WordPress kanske mäter unika från dag 1 fram till nu? Har aldrig testat deras statistikverktyg. Ser f ö fram emot nästa bruna år!

  3. ”Titelstölden” har aldrig varit menat för att få många besökare. Det har inte heller gett tusentals besökare, möjligtvis ett par hundra.

    Jag gillar dock filmen. Och namnet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s